dijous, 16 de març del 2017

QUIN PREU TÉ EL QUE MENGEM?

Molt sovint, fem ús de productes alimentaris cada vegada més industrialitzats. Però la gran majoria d'aquests no sabem exactament d'on provenen i tots els processos que han passat abanç d'arribar a les nostres cases.

Les gran empreses de menjar ràpid, com la més coneguda, el Mc Donald's, produeixen elles mateixa la carn que utilitzen per a fer el menjar que venen als seus restaurants , i per a guanyar més quantitat de diners, exploten als animals, donant-los de menjar molt de blat per a accelerar el seu creixement, cas que pot causar-los la mort.
Tenen  als animals en unes condicions antisanitaries i molts d'aquests moren abanç de que es puguen utilitzar per diferents enfermetats causades per bacteris o insectes dels que estan rodejats tots els dies. 

Tota aquesta carn que arriba als supermercats i als restaurants per a el consum humà, primer ha patit aquests processos, i per tant tenim que ser concients del que anem a menjar nosaltres i la resta de la nostra família ,de tot el que ens pot portar i de si volem seguir donant diners a aquestes persones que l'únic que pensen es amb el benefici econòmic i es desentenen de la salut de les persones i dels animals.





Ací us deixe un vidio molt interesant sobre aquest tema:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada